10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate40 de trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile

40 de trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile

Traficul feroviar este deschis și la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată condiţiilor meteo nefavorabile.

Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 40 (ora 7 dimineața) pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri.

Măsurile operative care se iau au ca PRIORITATE siguranța oamenilor și realizarea legaturilor între marile orașe, pe magistrale. Așa cum s-a întâmplat zilele anterioare și astăzi ne vom organiza unde va fi necesar astfel încât pasagerii să primească ceai cald, cafea, sandvisuri, în funcție de posibilitățile din teren.

Circulația este adaptată conditiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scazute pe raza a 4 regionale: București, Craiova, Galați, Constanța. Unele curse pot înregistra întârzieri la destinație, determinate de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare.

În cursul acestei zile legătura pe calea ferată între București și Constanța și retur este asigurată!

>> INFORMATII:
– 0219521 – info CFR;
– numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Informații telefonice http://aplicatii.cfrcalatori.ro/ro/informatii-telefonice;
-021.319.0358 – Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti (program L-D – 07:00 -20:00);
– https://www.facebook.com/CFRCalatori.ro/
https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/

– in aplicația TRENUL MEU (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

– înainte de plecarea la drum informati-va telefonic la Gara CFR pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționati să călătoriti sau verificati tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul CAMERE WEB

>> RECOMANDĂRI de călătorie în condiții de ninsoare și ger:
https://www.facebook.com/CFRCalatori.ro/photos/a.1516853138542905.1073741828.1423473531214200/1897450390483176/?type=3&theater

>> SITUAȚIA INFRASTRUCTURII, drumurilor și a căilor ferate, în timp real, pe harta interactivă:
goo.gl/jJWIJu

>>LISTA trenurilor ANULATE pentru data de 09 ianuarie:
https://docs.google.com/…/1-RBc1j_8WW2edKCgO2tAi71oDK…/edit…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS