6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Un român a murit de frig în Sicilia

Un român a murit de frig în Sicilia

-

Un român a murit de frig la Messina, în Sicilia, în condiţiile în care temperatura în Italia a scăzut sub minus 10 grade noaptea, relatează Il Giornale, citat de News.ro.

Potrivit HotNews.ro, românul avea 46 de ani şi a fost descoperit mort în apropiere de debarcaderul din oraş.

Localnicii au declarat pentru presa locală că îl ştiau pe bărbat, care era bolnav.

În total, şapte oameni au murit de frig în Italia în ultimele zile. Printre victime se numără şase persoane fără adăpost, în pofida măsurilor luate de autorităţi săptămâna trecută pentru a le asigura adăposturi de urgenţă.

O a opta persoană, o femeie, a murit după ce a căzut pe gheaţă, la Altamura.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.