Acasă Actualitate Gorj: Bătrână moartă într-un incendiu

Gorj: Bătrână moartă într-un incendiu

-

O bătrână din Târgu Jiu a murit azi-noapte într-un incendiu care s-a produs la gospodăria acesteia, din cartierul Bârseşti. Vecinii femeii au văzut flăcări la acoperişul imobilului şi au chemat pompierii. Aceştia au găsit-o pe bătrână carbonizată. Flăcările au izbucnit de la o sobă. De asemenea, ieri după-amiază trei case din Târgu Jiu au ars din cauza unor incendii

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.