21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFirea: E posibil ca școlile și grădinițele să fie închise și miercuri

Firea: E posibil ca școlile și grădinițele să fie închise și miercuri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că este posibil ca școlile și grădinițele să fie închise și miercuri, având în vedere condițiile meteo, informează Agerpres.

„Urmează o săptămână grea, cu temperaturi în București de circa minus 20 de grade, de aceea am și spus ca luni și marți școlile să nu fie deschise. Posibil să prelungim și pentru miercuri. Vom anunța. Mâine dimineață, la ora 9.00, avem comandament la Primăria Capitalei. Prin consultare cu ministrul educației și Inspectoratul General Școlar vom lua o decizie și o vom anunța“, a spus astăzi Firea.

Edilul șef al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, vineri seara, că luni și marți nu vor fi deschise școlile și grădinițele în București și în județul Ilfov.

„Am luat decizia și cu domnii primari de sectoare ca luni și marți să nu fie deschise grădinițele, creșele, școlile și liceele, deoarece informațiile pe care le-am primit de la specialiștii în meteorologie arată faptul că luni, marți și chiar miercuri dimineață va fi ger năprasnic, în jur de minus 20 de grade, pericol pentru copii, profesori, părinți, pericol de îmbolnăviri, pericol de accidente“, a declarat ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS