22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Fenomen rar în Constanţa: Portul Turistic Tomis a îngheţat prima oară după...

Fenomen rar în Constanţa: Portul Turistic Tomis a îngheţat prima oară după mai mulţi ani

-

Marea a îngheţat la Constanţa pentru prima dată în ultimii ani, în Portul Turistic Tomis, dar şi la mal formându-se o pojghiţă de gheaţă de câţiva centimetri grosime, relatează corespondentul MEDIAFAX.

Temperaturile scăzute din ultimele zile au făcut ca marea să îngheţe pe alocuri, la mal, în zonele aflate la adăpost unde nu se formează valuri. Astfel, în Portul Turistic Tomis s-a format un strat de gheaţă cu o grosime de câţiva centimetri.

La Constanţa, în următoare 24 de ore, temperaturile vor fi cuprinse între -11 şi -17 grade Celsius.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.