10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă tinere din localităţi înzăpezite din Constanţa au născut la domiciliu, ajutate prin telefon

Două tinere din localităţi înzăpezite din Constanţa au născut la domiciliu, ajutate prin telefon

Două tinere din localităţi înzăpezite din judeţul Constanţa au născut la domiciliu, duminică dimineaţă, ajutate prin telefon de un medic al Serviciului de Ambulanţă, una dintre ele reuşind să fie transportată la spital, în timp ce pentru a doua se fac în continuare eforturi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, o femeie din comuna Independenţa a născut în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, informează corespondentul MEDIAFAX. Femeia a fost asistată prin telefon de către medicul coordonator al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa şi a adus cu bine pe lume un băieţel. Echipele de intervenţie nu au reuşit încă să ajungă în zona respectivă, din cauza drumurilor înzăpezite.

Ulterior, în jurul orei 06.30, a născut şi o tânără de 19 ani, din satul Orzaru – comuna Comana, asistată de paramedici, dar tot sub asistenţa medicului coordonator al SAJ. Tânăra a fost ulterior trasferată la ambulanţă cu ajutorul şenilatei de la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS