Acasă Actualitate Activitate blocată la Punctul de trecere a Frontierei Bechet - Oreahovo

Activitate blocată la Punctul de trecere a Frontierei Bechet – Oreahovo

-

Vremea rea afectează şi transportul fluvial. Operatorul bulgar care efectuează curse cu ferry-boat-ul între Oreahovo şi Bechet a anunţat că suspendă activitatea de transbordare a persoanelor şi mijloacelor de transport. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Dolj, motivele invocate au fost condiţiile meteo nefavorabile și nivelul scăzut al apei pe fluviul Dunărea.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.