20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Accident grav pe DN1 după ce un şofer a pierdut controlul maşinii:...

Accident grav pe DN1 după ce un şofer a pierdut controlul maşinii: o persoană a murit şi şase au fost rănite

-

O persoană a murit şi alte şase au fost rănite după ce şoferul unui autovehicul a pierdut controlul asupra direcţiei pe drumul naţional (DN) 1, între Ploieşti şi Bucureşti, iar maşina a derapat, s-a izbit de un stâlp, după care a fost proiectată într-un alt stâlp, care a căzut pe plafonul maşinii. Patru dintre victime au fost scoase din autoturism de către echipajele de descarcerare, informează hotnews.ro, care citează Agerpres.

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 5.15, pe DN 1, în localitatea Tătărani din judeţul Prahova.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că în urma primelor cercetări s-a stabilit că şoferul unui autovehicul în care se aflau şapte persoane şi care se îndrepta către Bucureşti a pierdut controlul asupra volanului, iar maşină a derapat, s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului, după care a fost proiectată într-un alt stâlp, care a fost dislocat şi a căzut pe plafonul autovehiculului.

În urma accidentului, unul dintre pasagerii din autovehicul a murit, iar ceilalţi şase au fost răniţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, patru dintre victime au rămas încarcerate, fiind scoase din maşină în urma intervenţiei echipajelor de descarcerare.

Unul dintre răniţi, o femeie, este în stare gravă, fiind în comă. Celelalte cinci victime erau conştiente în momentul în care au fost preluate de către echipajele de prim ajutor.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.