Acasă Actualitate Ucraina: Un bărbat care intenţiona să intre cu un camion într-o mulţime...

Ucraina: Un bărbat care intenţiona să intre cu un camion într-o mulţime a fost arestat

-

Poliția ucraineană a arestat vineri un bărbat de 31 de ani suspectat de o dublă crimă și despre care se crede că plănuia să intre în mulțime cu un camion, într-o încercare de a copia atacul de la Berlin de la 19 decembrie, scrie agenţia Reuters, citată de Agerpres.

Polițiștii au anunțat că bărbatul ar fi ucis o femeie și pe fiica sa într-un sat din regiunea Odesa, a incendiat două case și a furat un camion. Suspectul s-a ascuns într-o casă părăsită până când polițiștii i-au dat de urmă.

Oamenii legii au fost alertați de un amic al suspectului, care a sunat la poliție și a spus că bărbatul avea de gând să intre cu camionul într-o mulțime așa cum a făcut și atacatorul de la Berlin.

Mai mult, o purtătoare de cuvânt a poliției ucrainene a spus că bărbatul ar fi strigat către polițiști că „Odesa va plânge, voi intra în oraș cu camionul.”

Atacul din capitala germană a lăsat în urmă 12 morţi și 56 de răniți. Un incident similar, la Nisa, în Franța, a ucis în vara lui 2016 86 de oameni și a rănit 400.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.