14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFostul ofiter SRI Daniel Dragomir, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Daniel Dragomir, fost ofiter in cadrul Serviciului Roman de Informatii, a fost condamnat astăzi de Tribunalul Bucuresti la un an de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma participatiei improprii, informează hotnews.ro.

In schimb, Daniel Dragomir a fost achitat pentru celelalte infractiuni pentru care a fost trimis in judecata de DNA, respectiv uz de fals; spalare a banilor; folosire in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite.

In acelasi dosar, Marinela Zoica Dragomir, sotia lui Daniel Dragomir, a fost condamnata tot la un an inchisoare cu suspendare.

Daniel Dragomir a devenit cunoscut dupa ce a fost arestat preventiv in septembrie 2016, pentru implicare in dosarul Black Cube privind hartuirea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS