9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Facebook in calcul să producă propriul conţinut video original

Facebook in calcul să producă propriul conţinut video original

Facebook analizează posibila lansare a unei oferte proprii de conţinut video original, achiziţionat de la parteneri, conţinut ce ar include emisiuni sportive şi de divertisment, potrivit Techcrunch, citat de Hotnews.ro. Intenţia este de a impulsiona un „ecosistem de conţinut pe baza de parteneriat”, după cum este citat un reprezentant al companiei, Rick Van Veen. O astfel de iniţiativa ar putea duce la un produs similar celor oferite de Netflix sau de Amazon prin Amazon Prime Video, potrivit sursei citate.

Această arată că Facebook a intrat deja pe teritoriul conţinutului media prin parteneriatele pe care le-a încheiat cu diverse organizaţii de presă, cărora le oferă venituri în condiţiile folosirii platformei Facebook Live, de exemplu.

Achiziţionarea de conţinut pe care să-l distribuie pe cont propriu ar duce, însă, compania către noi orizonturi. Dar Techcrunch notează că, de obicei, Facebook are mai degrabă tendinţa de a folosi ceea ce produce pentru a încuraja creaţia în rândul terţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...