12.6 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Cod galben de ceaţă

Cod galben de ceaţă

-

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în această dimineaţă, o atenţionare cod galben de ceaţă pentru şase judeţe, în care vizibilitatea scade local sub 200 de metri, şi izolat, sub 50 de metri. Judeţele Constanţa, Vrancea, Bacău, Alba şi Harghita se află sub cod galben de ceaţă până duminică la ora 10.00.  De asemenea, pentru judeţele Cluj şi Braşov a fost emis un cod galben de ceaţă până la ora 11.00.  Ceaţa din zonele joase determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m, şi izolat sub 50 m, iar în unele regiuni se poate forma polei.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.