20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Tribunalul Bucureşti a decis să scadă aproape un an din pedeapsa lui Gregoran Bivolaru

Tribunalul Bucureşti a decis să scadă aproape un an din pedeapsa lui Gregoran Bivolaru

Tribunalul Bucureşti a decis, astăzi, să scadă aproape un an din pedeapsa de şase ani de detenţie a lui Gregoran Bivolaru, fiind vorba despre perioadele petrecute în arest în Suedia şi în Franţa. Potrivit Mediafax, hotărârea nu este definitivă.

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost adus pe 22 iulie din Franţa în România, după ce Curtea Supremă din Franţa a decis definitiv extrădarea acestuia pentru a îşi ispăşi pedeapsa de şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, dispusă în iunie 2013 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Bivolaru a plecat din România în anul 2004 iar în 2005 a primit azil politic în Suedia. Pe 26 februarie anul acesta a fost prins de autorităţile franceze. Ulterior a fost extrădat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...