22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLondra: Mai multe persoane au murit în urma deraierii unui tramvai

Londra: Mai multe persoane au murit în urma deraierii unui tramvai

Mai multe persoane și-au pierdut viața după ce un tramvai s-a răsturnat miercuri dimineaţă la intrarea într-un tunel din Londra. De asemenea, peste 50 de persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare, scrie Reuters.

”Un număr de persoane rănite au fost transportate la spital şi din păcate au existat mai multe decese. Este prea devreme pentru a confirma un număr exact de decese şi ne continuăm eforturile de la locul intervenţiei”, se arată într-un comunicat al poliţiei britanice a transporturilor. Peste 50 de persoane au fost transportate la spitalele londoneze, după ce un tramvai s-a răsturnat la intrarea într-un tunel din sudul Londrei. Se pare că tramvaiul a sărit de pe şine în apropiere de zona centrală a cartierului Croydon.

Autorităţile londoneze au avertizat că incidentul este unul extrem de grav şi nu se cunosc cauzele ce au dus la deraierea tramvaiului. Pirmarul Sadiq Khan a declarat că este în contact cu serviciile de urgenţă, care încearcă să-i trateze pe răniţi şi să menţină situaţia sub control.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS