Acasă Actualitate Viena: Un tânăr a vrut să intre cu maşina în oameni, strigând...

Viena: Un tânăr a vrut să intre cu maşina în oameni, strigând „Alah e mare”

-

Poliţia austriacă a interogat un bărbat, de 21 de ani,  suspectat că face parte dintr-o grupare teroristă, după ce acesta ar fi încercat să lovească mai multe persoane cu maşina, la Viena, potrivit cbsnews.com.
Suspectul nu cooperează cu forţele de ordine, la o zi după ce a fost arestat, a anunţat vineri Thomas Keiblinger, purtător de cuvânt al poliţiei. Tânărul a fost arestat joi, după ce ar fi încercat să lovească cu maşina mai mulţi pietoni şi aproape că l-a atins pe unul dintre ei, a precizat Keiblinger. Potrivit unor martori, tânărul ar fi strigat „Allah este mare!” în arabă în timpul faptei. Poliţia a anunţat că bărbatul a urlat acelaşi lucru în timp ce era arestat. În maşină a fost găsit un exemplar de Coran, iar forţele de ordine au anunţat că analizează date din computerul suspectului. Identitatea tânărului nu a fost dezvăluită, în baza legislaţiei austriece cu privire la protecţia vieţii private.

ȘTIRI VIDEO GdS

Se închide fabrica de confecţii Modexim. Şansele de redresare sunt minime

Aproape 300 de angajaţi ai uneia dintre cele mai mari fabrici de confecţii din Craiova sunt concediaţi colectiv. Decizia că fabrica se închide a fost anunţată angajaţilor în ultimul moment. Marţi s-au purtat negocieri pentru redresarea situaţiei şi pentru încercarea salvării fabricii. Conducerea fabricii susţine că majorarea repetată a salariului minim şi creşterea costurilor cu utilităţile au condus la declinul fabricii din domeniul confecţiilor.

Horoscop

Berbec Luaţi o hotărâre care vă determină să vă schimbaţi programul. O persoană apropiată v-ar putea solicita sprijinul într-o chestiune de sănătate....