5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo pentru joi şi vineri

Prognoza meteo pentru joi şi vineri

Meteorologii au anunţat că vremea se va încălzi ușor joi și vineri, iar la finalul săptămânii, temperaturile maxime vor ajunge, în anumite zone, chiar și la 27 de grade Celsius.

Joi, vremea se va menţine predominant frumoasă şi se va mai încălzi uşor faţă de miercuri. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, centrale şi parţial în cele estice, unde numai izolat, cu precădere la munte, este posibil să plouă slab. Vântul va avea intensificări temporare la munte, iar trecător şi pe spaţii mici şi în celelalte zone. Temperaturile maxime trec de 20 de grade în aproape toată ţara şi ajung la 25 de grade la Bacău. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse se va semnala ceaţă.

Vineri vom avea parte de vreme frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească situându-se peste cele climatologic specifice acestei date din an. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade la Constanta şi 26 de grade frecvent in zonele de ses, izolat si 27-28 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa, local, în zonele joase de relief, îndeosebi din sudul, vestul şi centrul teritoriului va fi ceaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS