Acasă Actualitate Gorj: Casa „Iris” are nevoie de autorizație de securitate în caz de...

Gorj: Casa „Iris” are nevoie de autorizație de securitate în caz de incendiu

-

Casa „Iris” din cadrul Primăriei Târgu Jiu, centrul care găzduiește persoanele fără adăpost din municipiu va intra într-un proces de modernizare, motiv pentru care va fi necesară și reînnoirea autorizației de securitate în caz de incendiu. La Casa „Iris” va fi montat un sistem de avertizare şi detecţie incendiu, iar autoritățile locale vor fi nevoite să obțină din nou autorizație de funcționare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj. Consilierii locali ai municipiului Târgu-Jiu au aprobat în ultima ședință de Consiliu Local, un proiect de hotărâre care vizează demararea unor investiţii în cadrul adăpostului Casa „Iris”. Astfel, se vor efectua recompartimentări interioare din carton rezistent la incendiu, pardoseli antiderapante, refacere hidroizolaţie şi montare sistem de avertizare incendiu. Valoarea totală a investiţiei este de peste 74.000 lei, iar durata de execuţie de şase luni. Centrul are în prezent 32 de locuri, jumătate pentru femei, jumătate pentru bărbaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Barul de oxigen

În New Delhi, capitala Indiei, concentraţia de praf din aer depăşeşte cu mult limita de toleranţă fixată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Senatorul PNL, Costel Şoptică prins cu 105 km/h în localitate

Senatorul PNL, Costel Şoptică a rămas fără permisul de conducere, deoarece a fost prins conducând cu 105km/h în localitate. Parlamentarul a refuzat să prezinte documentele şi nu a semnat procesul verbal întocmit de oamenii legii, informează Mediafax.