5.4 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Actualitate Patru morţi, în urma unui atac armat într-un mall din statul american...

Patru morţi, în urma unui atac armat într-un mall din statul american Washington

-

Patru femei şi-au pierdut viaţa, iar un bărbat a fost grav rănit, după ce un atacator a deschis focul într-un mall din oraşul Burlington, în statul american Washington, scrie The Associated Press online, citată de Mediafax.

Atacul a avut loc vineri, la un magazin Macy’s din cadrul mallului din oraşul Burlington, aflat la 97 de kilometri nord de Seattle, iar poliţia a precizat că suspectul nu a fost încă prins. Sergentul Mark Francis, purtătorul de cuvânt al Poliţiei statale din Washington, a declarat că forţele de ordine sunt în căutarea unui bărbat de origine hispanică care era înarmat cu o puşcă de vânătoare. Autorităţile au mai declarat că motivul atacului este încă necunoscut.

Biroul Federal de Investigaţii (FBI) asistă autorităţile locale în operaţiunile de prindere a suspectului. Mark Francis a anunţat că 11 echipe de căutare şi două unităţi canine caută suspectul. Biroul din Seattle al FBI a anunţat pe Twitter că „nu există indicii care să sugereze atacuri adiţionale plănuite de atacator în statul Washington”.

ȘTIRI VIDEO GdS