12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Nu a sunat nimeni la 112 sau la telefonul cetăţeanului, în urma cutremurului de azi-noapte

Craiova: Nu a sunat nimeni la 112 sau la telefonul cetăţeanului, în urma cutremurului de azi-noapte

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, Florin Cocoşilă, a declarat, astăzi, că la numărul de urgenţă 112 nu a fost primit nici un apel pentru intervenţii ca urmare a cutremurului cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter, care a avut loc sâmbătă dimineaţă, la orele 02.11, în zona Vrancea.

La rândul său, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat pe o reţea de socializare că, în urma cutremurului din noaptea de vineri spre sâmbătă, în Craiova nu a sunat nimeni la telefonul cetăţeanului. „La telefonul cetăţeanului nu a sunat nimeni, deci pare că în Craiova toată lumea e ok”, a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Magnitudinea cutremurului care a avut loc azi-dimineaţă în zona Vrancea a fost revizuită de la 5,6 la 5,3, potrivit anunţului făcut pe Twitter de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS