24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGabriel Oprea a cerut oficial reluarea votului

Gabriel Oprea a cerut oficial reluarea votului

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a depus astăzi o cerere adresată preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, prin care cere reluarea votului în cazul său, informează Mediafax. El a comentat că îşi doreşte dreptate pentru Bogdan Gigină, dar că dosarul său ”nu pare a fi despre dreptate, ci despre răzbunări”.

”Am depus astăzi cererea către Preşedintele Senatului. Nu a fost şi nu este intenţia mea să fug de Justiţie. Însă ceea ce se întâmplă cu acest dosar nu este în regulă. Vreau dreptate pentru Bogdan Gigină, dar dosarul acesta nu pare a fi despre dreptate, ci despre răzbunări şi răfuieli cu substrat politic”, a scris Oprea pe Facebook, unde a postat şi o fotografie a solicitării care va fi discutată în cadrul Biroului Permanent al Senatului de luni.

Reamintim că senatorii au respins luni cererea DNA de ridicare a imunităţii parlamentare a fostului ministru de Interne. Procurorii anticorupţie au vrut să înceapă urmărirea penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă. DNA susţine că Oprea a cerut să fie escortat de Poliţia Rutieră şi tot el a stabilit viteză coloanei oficiale în noaptea de 20 octombrie 2015, atunci când a murit poliţistul Bogdan Gigină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS