www.secundatv.ro

Curtea de Apel Craiova a menținut, printr-o hotărâre definitivă, dată în urmă cu puțin timp, condamnarea de un an și patru luni de închisoare cu suspendare primită de Silviu Lung pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală și ucidere din culpă.
Amintim că, Lung a fost acuzat, în ianuarie 2014, că a provocat un accident de circulație în urma căruia un bărbat de 41 de ani a murit, iar cei doi copii ai acestuia au fost răniți. În rechizitoriul prin care au dispus trimiterea în judecată a inculpatului, procurorii craioveni au recomandat instanței să aibă în vedere faptul că, prin activitatea sa sportivă, Silviu Lung a creat o imagine pozitivă României.
Amănunte citiți în ediția de mâine a Gazetei de Sud.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.