9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 200 de oameni protestează faţă de decizia Senatului în cazul Gabriel Oprea

Peste 200 de oameni protestează faţă de decizia Senatului în cazul Gabriel Oprea

Peste 200 de oameni protestează în faţa Senatului României faţă de decizia parlamentarilor de a respinge cererea DNA de urmărire penală a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, pentru ucidere din culpă, în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, informează Mediafax.
Protestatarii au pancarde cu mesaje precum „Nu Imunitate!”, „73 de indolenţi apără un impostor”, „Vrem dreptate”, „Alături de familia Gigină” sau „Egalitate în faţa legii”.
Protestul a fost iniţiat pe paginile de socializare.
Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a scris, astăzi, pe Facebook că îi va cere preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să supună încă o dată la vot cererea DNA în cazul său, iar colegilor săi să voteze pentru începerea urmării penale, după ce, la votul de luni, i-a rugat să-l apere.
Senatul României a respins, luni, cererea DNA de încuviinţare a urmăririi penale pentru ucidere din culpă, în dosarul privind decesul poliţistului Bogdan Gigină. Procurorii DNA au precizat că respingerea cererii de încuviinţare a urmăririi penale pentru ucidere din culpă în cazul lui Gabriel Oprea are drept consecinţă blocarea anchetei penale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS