10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Elena Udrea, cercetată sub control judiciar

Elena Udrea, cercetată sub control judiciar

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, este cercetată sub control judiciar pentru spălare de bani, într-un nou dosar, aceasta precizând că este vorba despre campania electorală din anul 2009 pentru alegerile prezidenţiale.

„Dosarul se referă la finanţarea unor acţiuni de publicitate din anul 2009 pentru finanţarea campaniei electorale prezidenţiale (…). Se cercetează cum s-au finanţat nişte acţiuni de publicitate electorală despre care eu, în calitate de persoană implicată în campanie şi coordonator neoficial, am avut cunostinţă. Sunt patru acuzaţii de spălare de bani. În calitatea de persoană care se ocupa neoficial de campania preşedintelui aş fi avut cunoştinţă despre aceste contracte”, a declarat Udea, citată de Mediafax.

În aceeaşi cauză a fost pus sub control judiciar şi Gheorghe Nastasia, fost secretar general al Ministerului Turismului.

Gheorghe Nastasia, fost secretar general al Ministerului Turismului în perioada în care Elena Udrea conducea instituţia, a fost audiat de procurori joi. Acesta este trimis în judecată alături de Elena Udrea în dosarul Gala Bute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...