14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDIICOT a intervenit în ancheta accidentului în care a fost rănit fiul lui Nicolae Guță

DIICOT a intervenit în ancheta accidentului în care a fost rănit fiul lui Nicolae Guță

Nicu Guță a fost transportat la o clinică din Bucureşti
Nicu Guță a fost transportat la o clinică din Bucureşti

Ofițerii DIICOT au intervenit ieri în ancheta efectuată de polițiști în accidentul rutier în care a fost rănit fiul lui Nicolae Guță, Nicu Guţă. Aceștia ar fi intrat pe fir ca urmare a faptului că Nicu Guță ar fi fost implicat în urmă cu ceva timp într-o anchetă a Ofițerilor de la Crimă Organizată, în care este cercetat pentru agresiuni asupra unei tinere din Petroșani.
De asemenea, ofițerii DIICOT au verificat și autoturismul implicat în accidentul rutier, după ce au fost depistate în acesta câteva foițe folosite la producerea țigărilor artizanale.
Accident neobişnuit

Accidentul în care a fost rănit Nicu Guţă a avut loc marţi seară, în comuna Drăguţeşti, lângă municipiul Târgu Jiu. Acesta a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, cu trei coaste rupte, dar în stare bună. De asemenea, Dragoș Neacșu, de 21 de ani, cel care se afla la volanul autoturismului, este internat la un spital din Capitală, cu fractură la coloană. Polițiștii au descoperit faptul că acesta nici măcar nu deținea permis de conducere. Anchetatorii vor stabili exact circumstanţele în care a avut loc accidentul, în urma căruia maşina a ieşit de pe carosabil, a mers zece metri într-o rigolă şi s-a oprit într-un cap de pod. Familia lui Nicu Guță a solicitat ieri transferul rănitului de la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu la o clinică privată din București. Medicii au recomandat transferul la alt spital, ca urmare a unor complicații suferite la picioare de Nicu Guţă în urma accidentului. Transferul s-a făcut cu un elicopter SMURD. Nicu Guță a suferit fracturi la ambele picioare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS