Acasă Actualitate Lista cu judecătoriile şi tribunalele din Oltenia care au intrat în grevă

Lista cu judecătoriile şi tribunalele din Oltenia care au intrat în grevă

-

51 de judecătorii, tribunale și curți de apel, printre care și Curtea Militară de Apel București, și 18 parchete au intrat astăzi în grevă, acuzând discriminarea salarială din rândul magistraților și modul discreționar în care sunt efectuate schemele de personal din interiorul instanțelor și parchetelor.  Potrivit luju.ro, pe lista greviştilor se află Tribunalul Dolj, Tribunalul Gorj, Tribunalul Olt, Tribunalul Vâlcea şi Tribunalul Mehedinţi.

La acelaşi protest au aderat Judecătoria Craiova, Judecătoria Calafat, Judecătoria Strehaia, Judecătoria Targu Jiu, Judecătoria Filiaşi, Judecătoria Râmnicu Vâlcea, Judecătoria Drăgăşani , Judecătoria Drobeta-Turnu Severin și Judecătoria Segarcea.

Totodată, pe lista greviştilor s-a înscris şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Se închide fabrica de confecţii Modexim. Şansele de redresare sunt minime

Aproape 300 de angajaţi ai uneia dintre cele mai mari fabrici de confecţii din Craiova sunt concediaţi colectiv. Decizia că fabrica se închide a fost anunţată angajaţilor în ultimul moment. Marţi s-au purtat negocieri pentru redresarea situaţiei şi pentru încercarea salvării fabricii. Conducerea fabricii susţine că majorarea repetată a salariului minim şi creşterea costurilor cu utilităţile au condus la declinul fabricii din domeniul confecţiilor.