Acasă Actualitate David Cameron demisionează din funcţia de membru al Parlamentului britanic

David Cameron demisionează din funcţia de membru al Parlamentului britanic

-

David Cameron, fostul premier al Marii Britanii, a declarat astăzică demisionează din funcţia de membru al Parlamentului, punând capăt carierei sale politice, la doar câteva săptămâni după ce britanicii au votat în cadrul unui referendum părăsirea Uniunii Europene de către ţara lor, informează Mediafax.

Cameron, care a ajuns la putere în anul 2010, a declarat că l-a informat pe actualul premier Theresa May în legătură cu decizia sa.

„M-am gândit la asta îndelung pe parcursul verii şi am decis că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să demisionez din funcţia de membru al Parlamentului din partea oraşulului Witney”, a declarat acesta pentru postul de televiziune BBC.

„Din punctul meu de vedere, în politica de astăzi şi având în vedere circumstanţele demisiei mele, nu este cu adevărat posibil să fii un deputat eficient în condiţiile în care ai fost premier”, a declarat acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

Se închide fabrica de confecţii Modexim. Şansele de redresare sunt minime

Aproape 300 de angajaţi ai uneia dintre cele mai mari fabrici de confecţii din Craiova sunt concediaţi colectiv. Decizia că fabrica se închide a fost anunţată angajaţilor în ultimul moment. Marţi s-au purtat negocieri pentru redresarea situaţiei şi pentru încercarea salvării fabricii. Conducerea fabricii susţine că majorarea repetată a salariului minim şi creşterea costurilor cu utilităţile au condus la declinul fabricii din domeniul confecţiilor.