5.6 C
Craiova
sâmbătă, 14 decembrie, 2019
Acasă Actualitate Vâlcea: Prinşi conducând autoturisme neînmatriculate

Vâlcea: Prinşi conducând autoturisme neînmatriculate

-

Poliţiştii Postului Suteşti l-au depistat, ieri, pe I. Virgil, de 69 de ani, din comuna Şusani, în timp ce conduce pe DC 98  din localitate un autoturism cu numere de înmatriculare  provizorii.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române s-a stabilit faptul că numărul de înmatriculare provizoriu este fals, fiind atribuit unui autoturism tot proprietatea  conducătorului auto.

În aceeaşi zi, poliţiştii au depsitat un alt conducător auto care a pus în circulaţia tot un autovehicul neînmatriculat.
Astfel, în urma unui control de rutină, poliţiştii au stabilit faptul că M. gerge, de 21 de ani, din comuna Pietrari a condus un autovehicul pe DJ 646 A  – Bărbăteşti, având autorizaţia de circulaţie expirată din luna iunie.
În cele două cauze, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Aco Todorov, antrenor și selecționer

Antrenorul echipei masculine de baschet SCM „U” Craiova, Aleksandar Todorov, este noul selecționer al Macedoniei de Nord. Contractul...