5.6 C
Craiova
sâmbătă, 14 decembrie, 2019
Acasă Actualitate România a găzduit în premieră seminarul UEFA privind securitatea pe stadioane

România a găzduit în premieră seminarul UEFA privind securitatea pe stadioane

-

UEFA şi Uniunea Europeană au organizat în perioada 7-9 septembrie, la Bucureşti, conferinţa anuală privind securitatea pe stadioane, o premieră pentru România, notează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. Potrivit Mediafax, la eveniment au fost prezenţi responsabili cu securitatea de la toate cluburile prezente în actualul sezon al Ligii Campionilor şi Europa League, reprezentanţi ai asociaţiilor naţionale, plus reprezentanţi UEFA şi alţi invitaţi cu expertiză în domeniul siguranţei pe stadioane.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost şi el prezent la seminar, ocazie cu care s-a adresat participanţilor: ”Tema conferinţei din acest an, Răspundere şi Riscuri, cuprinde eforturile noastre comune, pe care le-aş rezuma în trei paşi majori. Să învăţăm din experienţele trecutului, să confruntăm realităţile actuale şi să fundamentăm o abordare integrată prin care să asigurăm spectatorilor bucuria deplină a spectacolului fotbalistic, promovând, în aceeaşi măsură, valorile fundamentale ale acestui sport”.

ȘTIRI VIDEO GdS

Aco Todorov, antrenor și selecționer

Antrenorul echipei masculine de baschet SCM „U” Craiova, Aleksandar Todorov, este noul selecționer al Macedoniei de Nord. Contractul...