11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreşedintele Asociaţiei Pescarilor şi Vânătorilor Sportivi Cluj, găsit mort în sediul organizaţiei

Preşedintele Asociaţiei Pescarilor şi Vânătorilor Sportivi Cluj, găsit mort în sediul organizaţiei

Preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pescarilor şi Vânătorilor Sportivi (AJVPS) Cluj, Ion Meseşan, a fost găsit mort, în această după-amiază, în sediul organizaţiei din Cluj-Napoca. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că bărbatul în vârstă de 48 de ani s-ar fi sinucis folosind o armă de vânătoare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat pentru agenţia de presă citată că o echipa formată din poliţişti şi medici legişti face cercetări în sediul AJVPS Cluj, imobilul în care s-a petrecut evenimentul. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a folosit o puşcă de vânătoare pentru a-şi lua viaţă.

„În jurul orei 15.40, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil de pe stradă Cuza Vodă din Cluj-Napoca a fost găsită o persoană decedată. La faţă locului, s-a deplasat o echipa complexă de poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi medici legişti. Conform primelor informaţii, ar fi vorba despre un deces prin împuşcare. Poliţiştii fac cercetări, în acest moment, pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul bărbatului de 48 de ani”, a declarat Carmen Jucan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS