Acasă Actualitate Preşedintele Asociaţiei Pescarilor şi Vânătorilor Sportivi Cluj, găsit mort în sediul organizaţiei

Preşedintele Asociaţiei Pescarilor şi Vânătorilor Sportivi Cluj, găsit mort în sediul organizaţiei

-

Preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pescarilor şi Vânătorilor Sportivi (AJVPS) Cluj, Ion Meseşan, a fost găsit mort, în această după-amiază, în sediul organizaţiei din Cluj-Napoca. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că bărbatul în vârstă de 48 de ani s-ar fi sinucis folosind o armă de vânătoare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat pentru agenţia de presă citată că o echipa formată din poliţişti şi medici legişti face cercetări în sediul AJVPS Cluj, imobilul în care s-a petrecut evenimentul. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a folosit o puşcă de vânătoare pentru a-şi lua viaţă.

„În jurul orei 15.40, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil de pe stradă Cuza Vodă din Cluj-Napoca a fost găsită o persoană decedată. La faţă locului, s-a deplasat o echipa complexă de poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi medici legişti. Conform primelor informaţii, ar fi vorba despre un deces prin împuşcare. Poliţiştii fac cercetări, în acest moment, pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul bărbatului de 48 de ani”, a declarat Carmen Jucan.

ȘTIRI VIDEO GdS