Acasă Actualitate Blaga: Cine candidează la alegerile parlamentare pe locurile eligibile trebuie să susţină...

Blaga: Cine candidează la alegerile parlamentare pe locurile eligibile trebuie să susţină financiar campania

-

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat astăzi, la Eforie Nord, că politicienii care vor candida pe locuri eligibile la alegerile parlamentare trebuie să susţină şi campania electorală, urmând să se stabilească cât va fi contribuţia fiecăruia, informează site-ul News.ro, citat de HotNews.

„Cei care vom candida pe poziţii pe care le vom consideră eligibile vom participa şi la susţinerea campaniei electorale centrale. Cum, cu cât, public va fi, că să nu fie nicio discuţie, exact cum am făcut-o şi la alegerile locale. Am spus-o clar presei: cu atâta contribuie fiecare candidat. Şi la campania centrală, că nu vine un avion de pe Lună să aducă bani la PNL”, a spus Blaga.

Blaga a făcut declaraţiile după deschiderea Şcolii de Vara a PNL. Întrebat care va fi propunerea de premier a liberalilor, Vasile Blaga a răspuns: „Mai avem. Să ştiţi că nu stăm la mâna nimănui. PNL este un partid puternic. Numai dintre oamenii care au performat în structurile locale putem avea desemnat un candidat de premier, că despre asta e vorba, despre candidat de premier propus preşedintelui, că dansul îl va desemna până la urmă, din fiecare regiune istorică. Nu vom avea probleme aici” .

ȘTIRI VIDEO GdS

Sorin Cârțu anunță: Pigliacelli revine la prima echipă!

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a afirmat că Mirko Pigliacelli și-a încheiat „exilul“ la echipa secundă. „Sorinaccio“ a menționat că portarul italian va reveni...