Acasă Actualitate Blaga: Cine candidează la alegerile parlamentare pe locurile eligibile trebuie să susţină...

Blaga: Cine candidează la alegerile parlamentare pe locurile eligibile trebuie să susţină financiar campania

-

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat astăzi, la Eforie Nord, că politicienii care vor candida pe locuri eligibile la alegerile parlamentare trebuie să susţină şi campania electorală, urmând să se stabilească cât va fi contribuţia fiecăruia, informează site-ul News.ro, citat de HotNews.

„Cei care vom candida pe poziţii pe care le vom consideră eligibile vom participa şi la susţinerea campaniei electorale centrale. Cum, cu cât, public va fi, că să nu fie nicio discuţie, exact cum am făcut-o şi la alegerile locale. Am spus-o clar presei: cu atâta contribuie fiecare candidat. Şi la campania centrală, că nu vine un avion de pe Lună să aducă bani la PNL”, a spus Blaga.

Blaga a făcut declaraţiile după deschiderea Şcolii de Vara a PNL. Întrebat care va fi propunerea de premier a liberalilor, Vasile Blaga a răspuns: „Mai avem. Să ştiţi că nu stăm la mâna nimănui. PNL este un partid puternic. Numai dintre oamenii care au performat în structurile locale putem avea desemnat un candidat de premier, că despre asta e vorba, despre candidat de premier propus preşedintelui, că dansul îl va desemna până la urmă, din fiecare regiune istorică. Nu vom avea probleme aici” .

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...