24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGrecia: Patru oameni au murit în urma inundațiilor grave

Grecia: Patru oameni au murit în urma inundațiilor grave

Patru persoane au murit în urma inundaţiilor grave din Grecia. O româncă, de 36 de ani, și cei doi copii, care se aflau în concediu, pe costa de nord-vest a Greciei, şi care se aflau în maşină, au fost luaţi de ape, potrivit presei elene. Românca a sunat la serviciile de urgență care au intervenit rapid.
Cel puțin patru oameni și-au pierdut viața, iar un altul este dat dispărut în inundațiile provocate de ploile torențiale din noaptea de marți spre miercuri care au afectat sudul și nordul Greciei.
Pompierii au anunţat că două femei au fost găsite fără suflare în subsolurile locuinţelor, care fuseseră inundate, in oraşul Kalamata.
Tot în această zonă, un bărbat de 90 de ani a murit, în timp ce trupul altui bărbat, de 73 de ani, a fost descoperit în apele unui râu din apropiere de Sparta.
În nordul Greciei, autorităţile caută o femeie de 60 de ani, dată dispărută – ultima dată ea și-a sunat soțul să-i spună căîși abandonează mașina luată de ape.
La Thermaikos, unde apa a împins maşinile parcate în mare, primarul a cerut ca în zonă să fie declarată stare de urgenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS