Acasă Actualitate Atentat terorist dejucat pe aeroportul din Istanbul

Atentat terorist dejucat pe aeroportul din Istanbul

-

Trupele speciale din Turcia au reţinut o persoană suspectă, care ar fi plănuit să comită un atac sinucigaş pe Aeroportul Internaţional Ataturk din Istanbul, potrivit presei locale, citată de Mediafax. Forţele speciale au împiedicat o tentativă de atac terorist la aeroportului internaţional Ataturk din Istanbul, în urma căruia au arestat o persoană suspectată că ar fi pus la cale un atac sinucigaş.

Potrivit publicaţiei turce Sabah, suspectul este o femeie, care a fost reţinută la aeroportul Ataturk după sosirea sa din oraşulul Diyarbakir, aflat în sud-estul Turciei. Ea a fost identificată drept Ebru Firat, iar publicaţia Sabah a făcut publică o fotografie a acesteia, aflată în compania liderului Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK), Murat Karayilan.

Aeroportul Ataturk a fost ţinta unui atac din partea reţelei teroriste Stat Islamic la data de 28 iunie, în urma căruia 22 de persoane au decedat, iar 239 au fost rănite.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.