Acasă Actualitate Inundaţii în Grecia: O româncă şi cei doi copii ai ei, salvaţi...

Inundaţii în Grecia: O româncă şi cei doi copii ai ei, salvaţi de echipele de urgenţă

-

Cel puţin trei oameni au decedat în urma inundaţiilor şi viiturilor care au afectat zone întinse din Grecia, echipele de urgenţă fiind nevoite să intervină în numeroase cazuri, printre persoanele salvate numărându-se şi o româncă şi cei doi copii ai ei, informează Mediafax.

Ploile torenţiale din în ultimele zile au provocat inundaţii şi viituri în aproape întreaga Greciei, cea mai afectată fiind zona oraşului Kalamata, din sud-vestul ţării, unde au fost înregistrate trei decese. O femeie este dată dispărută după ce şi-a abandonat casa afectată de inundaţiile masive din nordul Greciei.

Serviciile de urgenţă au intervenit pentru a salva pe o româncă şi cei doi copii ai ei, în zona oraşului Igoumenitsa, pe coasta de nord-vest a ţării. Potrivit site-ului publicaţiei To Proto Thema, maşina în care se aflau cei trei români – o femeie în vârstă de 36 de ani şi doi copii – a fost aproape să fie măturată de apele râului Karavatsi care a ieşit din matcă.

Inundaţiile au afectat şi zona oraşului Salonic, unde numeroase maşini şi proprietăţi au fost avariate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Depistaţi băuţi la volan

Oamenii legii au depistat în trafic doi bărbaţi care consumaseră băuturi alcoolice. În urma testării cu etilotestul li s-au întocmit dosare penale.