Acasă Actualitate Olt: 20 la sută dintre şcoli, fără autorizaţie sanitară de funcţionare

Olt: 20 la sută dintre şcoli, fără autorizaţie sanitară de funcţionare

-

Aproximativ 20% dintre unităţile de învăţământ din judeţul Olt nu au autorizaţie sanitară de funcţionare, potrivit reprezentanţilor DSP, cu mai puţin de o săptămână înainte de începerea noului an şcolar, informează gazetanoua.ro.

Directorul executiv al DSP Olt, doctorul Talia Cincă, a declarat, marţi, în cadrul unei şedinţe desfăşurate la sediul prefecturii, că 104 unităţi de învăţământ din judeţ nu îndeplinesc condiţiile pentru a primi autorizaţia sanitară de funcţionare.

„80% dintre unităţile de învăţământ sunt autorizate sanitar. 104 sunt neautorizate, din peste 400. Sunt unităţi cu personalitate juridică ce au în subordine mai multe unităţi, mai multe corpuri de clădire, care nu toate au autorizaţie sanitară de funcţionare”, a declarat Cincă.

Prezent la şedinţă, prefectul Silviu Neacşu a precizat că o situaţie exactă a unităţilor de învăţământ fără autorizaţie sanitară de funcţionare va fi prezentată, la sfârşitul săptămânii.

ȘTIRI VIDEO GdS

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...