22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTVR recunoaşte că este verificată de DNA

TVR recunoaşte că este verificată de DNA

Televiziunea Română a anunţat că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) desfăşoară zilele acestea, la sediul instituţiei, verificări care vizează contractele comerciale din ultimii 10 ani. Presa a aflat iniţial că procurorii anticorupţie au solicitat documente de la Senatul României, privind evaluarea activităţii Societăţii Române de Televiziune din perioada 2005-2015.

„În virtutea transparenţei pe care actuala conducere a TVR doreşte să o promoveze în privinţa activităţii televiziunii publice, informăm atât publicul telespectator cât şi pe reprezentanţii mass-media că Direcţia Naţională Anticorupţie desfăşoară zilele acestea în TVR o acţiune de verificare. Această acţiune vizează contracte comerciale din ultimii 10 ani. Conducerea TVR asigură tot suportul necesar pentru derularea verificărilor în bune condiţii”, potrivit unui comunicat de presă al TVR redat de Mediafax.

Procurorii anticorupţie au solicitat documente de la Senatul României, privind evaluarea activităţii Societăţii Române de Televiziune din perioada 2005-2015.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS