14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHackerii români au furat 40 de milioane de euro de la un gigant mondial

Hackerii români au furat 40 de milioane de euro de la un gigant mondial

Compania germană Leoni Wiring Systems, cel mai mare producător de fire şi cabluri electrice din Europa, a anunţat printr-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al firmei că a devenit victimă a unei activităţi infracţionale prin intermediul falsificării de documente şi identităţi şi folosirea canalelor de comunicare electronice, relatează Mediafax.

 

Leoni este un furnizor global de fire, fibră optică, cabluri şi sisteme de cabluri, precum şi un dezvoltator de servicii relaţionate cu obiectul principal de activitate în automotive şi alte industrii. Leoni are peste 76.000 de angajaţi în 32 de ţări şi a generat vânzări consolidate de 4,5 miliarde de euro anul trecut, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei, scrie Business Magazin.
În consecinţă, fonduri ale companiei au fost transferate în afara ţării. Managementul companie a lansat imediat o investigaţie şi derulează în prezent cercetări legate de daunele cauzate. Compania a anunţat de asmenea că infracţiunea este investigată de autorităţi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS