11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCum va fi vremea luni și marți

Cum va fi vremea luni și marți

De luni, se strică vremea. Începând cu orele amiezii, ploile vor cuprinde jumătatea de vest a țării, unde se vor cumula cantități importante de apă.

Și în restul țării va ploua, pe arii restrânse, seara și noaptea. Precipitațiile vor fi însoțite de descărcări electrice și, izolat, de grindină.Vestea bună în schimb este că temperaturile nu vor scădea prea mult, conform Ziare.com, scrie B1.ro.

Temperaturile maxime vor scădea considerabil în vest, așa că se vor încadra între 18 grade în Banat și Crișana și 33-34 de grade în sudul Olteniei și Munteniei. Minimele se vor situa între 11 și 21 de grade.

În București va fi tot cald, cu o maximă de 32 de grade la amiza. Însă în cursul nopții de luni spre marți e posibil să plouă, iar minima va ajunge la 17-19 grade.

Marți, vremea va continuă să fie instabilă. Norii vor acoperi cerul ziua și în prima parte a nopții în regiunile sud-vestice și la munte, unde vor fi fi averse cu tunete și fulgere. Maximele se vor situa între 18 și 30 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 6-7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21 de grade în Deltă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS