21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateContractul pentru tronsonul Suplacu de Barcău - Borș al Autostrăzii Transilvania ar putea fi reziliat

Contractul pentru tronsonul Suplacu de Barcău – Borș al Autostrăzii Transilvania ar putea fi reziliat

Ministerul Transporturilor ar putea rezilia contractul pentru construcţia autostrăzii Transilvania, Secţiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borş, după ce ministrul Sorin Buşe s-a declarat nemulţumit de neînceperea lucrărilor, relatează Mediafax.

 

Ministrul a solicitat prezenţa la Bucureşti a conducerii companiei spaniole, responsabilă de construcţia secţiunii de 60 de km, pentru a decide viitorul proiectului. Lucrările pe tronsonul Suplacu de Barcău – Borş au fost atribuite în lun mai 2015 asocierii dintre firmele Corsan – Corviam Construccion, Consinit, Road Consulting & Design Solution şi Via Design.

Corsan – Corviam Construccion, Consinit, Road Consulting & Design Solution şi Via Design au câştigat licitaţia în urmă cu aproximativ un an şi jumătate, iar CNADNR a emis ordinul de începere pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor în luna iunie 2015. Cu toate acestea, ultima variantă a proiectului tehnic a fost transmisă pentru avizare la CNADNR cu întârziere, la începutul lunii august 2016, precizează un comunicat al Ministerului Transporturilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS