Acasă Actualitate Un poliţist a fost înjunghiat în oraşul francez Toulouse

Un poliţist a fost înjunghiat în oraşul francez Toulouse

-

Un poliţist a fost înjunghiat, marţi, într-un comisariat din centrul oraşului francez Toulouse de către un individ care a fost arestat, potrivit unei surse din cadrul poliţiei, citate de site-ul cotidianului Le Figaro. Poliţistul a fost înjunghiat în zona de primire a comisariatului situat pe strada Rempart St-Etienne, în plin centru, a precizat aceeaşi sursă, citată de Mediafax. Un bărbat a fost arestat, a mai anunţat poliţia.

 

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.