Acasă Actualitate Turcia nu va mai limita migraţia spre UE dacă nu obţine eliminarea...

Turcia nu va mai limita migraţia spre UE dacă nu obţine eliminarea vizelor

-

Turcia ar putea renunţa la acordul cu Uniunea Europeană privind imigraţia în cazul în care nu vor fi eliminate până în octombrie vizele de călătorie pentru cetăţenii turci în spaţiul comunitar, avertizează premierul turc, Binali Yildirim, scrie Mediafax.
Nu este prima dată când Turcia ameninţă că va renunţa la acordul cu UE privind imigraţia. Pe 15 august, ministrul turc de Externe, Mevlut Cavusoglu, semnala că Turcia va renunţa la acordul cu Uniunea Europeană privind limitarea imigraţiei dacă cetăţenii turci nu vor primi, începând din luna octombrie, vize de călătorie în spaţiul comunitar.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.