17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate A început Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare

A început Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare

-

Sute de craioveni au fost prezenti aseara în Centrul Vechi, la deschiderea oficială a Campionatului Mondial al Echipelor Canine de Salvare. 22 de echipe de salvare din 11 tari au venit în Banie să îsi redobândească titlul de campioni mondiali pe echipe de salvare. Spectacolul de exceptie a fost asigurat si prin participarea Clubului Motociclistilor din Craiova, cu 20 de motociclete de colectie care au însotit parada cu steagurile celor 11 tări.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.