18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateANM : Vremea va fi instabilă

ANM : Vremea va fi instabilă

Îndeosebi în cursul zilei, vremea va fi, în general, instabilă în regiunile centrale, nordice și nord-estice, precum și în zona munte și în Subcarpații Getici unde, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate și local averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

ÎN ŢARĂ–  cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și vor fi condiții de grindină. Cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații restranse, spre seară și in cursul nopții. Temperaturile maxime se vor situa între 20 de grade în estul Transilvaniei și 34 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 21 de grade. Spre sfârșitul intervalului, în depresiuni vor fi condiții de ceață.

Miercuri vremea va fi, în general, instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza și noaptea, la început în zonele de munte și în regiunile nord-vestice și nordice, apoi și în cele sud-vestice, sudice, centrale și nord-estice. Vor fi condiții de grindină și izolat se vor înregistra cantități de apă mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 33 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 și 21 de grade.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS