10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrafic îngreunat pe Valea Prahovei, în ambele sensuri

Trafic îngreunat pe Valea Prahovei, în ambele sensuri

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri. Către Bucureşti, se circulă în coloană din Predeal până în Buşteni, iar în sens invers de la Sinaia până la Buşteni. La Comarnic sunt coloane de autovehicule pe sensul de mers către Braşov şi este posibil să se formeze şi către Bucureşti. De asemenea, există coloană de maşini şi pe DN73A Râşnov – Predeal, la intersecţia cu DN1 şi pe DN73 Bran – Moeciu.

În judeţul Braşov, în zona Dârste, un echipaj de poliţie le recomandă conducătorilor auto care pornesc din Braşov către Bucureşti să circule pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, pentru a evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei. Pe DN1A, cu toate că circulaţia s-a intensificat, nu au apărut probleme semnificative de trafic până în acest moment.

Şoferii care pornesc din Braşov către Bucureşti pot evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei circulând pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, cu menţiunea că şi pe acest tronson de drum, în orele următoare, pot apărea probleme de trafic în zona Măneciu, unde se execută lucrări de consolidare, drumul fiind afectat de o alunecare de teren.

Pentru evitarea aglomerației din zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, conducătorii auto pot avea în vedere și celelalte rute alternative:

–  către Braşov
DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele;

– către Sinaia
DN7 Bucureşti – Bâldana, DN 71 Bâldana – Târgovişte – Fieni – Sinaia;

– în zona Bran – Moeciu:
A1 Bucureşti – Piteşti, DN73 Piteşti – Braşov;
DN1 Bucureşti – Ploieşti – Predeal, DN73A Predeal – Râşnov, DN73 Râşnov – Bran – Moeciu.

Sursa: realitatea.net

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS