Acasă Actualitate Joseph Biden va vizita Turcia

Joseph Biden va vizita Turcia

-

Vicepreşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, urmează să efectueze o vizita oficiala în Turcia , a anunţat sâmbătă premierul turc, Binali Yildirim, citat de presa turcă, informează Mediafax. Binali Yildirim a declarat că atitudinea Administraţiei Barack Obama faţă de solicitarea de extradare a clericului turc Fethullah Gulen, acuzat de Ankara de implicare în tentativa de lovitură de stat, s-a îmbunătăţit. Administraţia Recep Tayyip Erdogan susţine că Fethullah Gulen a coordonat tentativa de lovitură de stat militară care a avut loc în Turcia pe 15 iulie. Clericul musulman care locuieşte în Statele Unite respinge acuzatiile. Subiectul extrădării lui Fethullah Gulen din Statele Unite a tensionat relaţiile dintre Ankara şi Washington.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...