17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Joseph Biden va vizita Turcia

Joseph Biden va vizita Turcia

-

Vicepreşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, urmează să efectueze o vizita oficiala în Turcia , a anunţat sâmbătă premierul turc, Binali Yildirim, citat de presa turcă, informează Mediafax. Binali Yildirim a declarat că atitudinea Administraţiei Barack Obama faţă de solicitarea de extradare a clericului turc Fethullah Gulen, acuzat de Ankara de implicare în tentativa de lovitură de stat, s-a îmbunătăţit. Administraţia Recep Tayyip Erdogan susţine că Fethullah Gulen a coordonat tentativa de lovitură de stat militară care a avut loc în Turcia pe 15 iulie. Clericul musulman care locuieşte în Statele Unite respinge acuzatiile. Subiectul extrădării lui Fethullah Gulen din Statele Unite a tensionat relaţiile dintre Ankara şi Washington.

 

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.