3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateItalia: Un român a murit şi alţi 10 sunt răniţi în urma unui accident rutier

Italia: Un român a murit şi alţi 10 sunt răniţi în urma unui accident rutier

Un român de 24 de ani a murit, iar alţi 10 au fost răniţi, într-un accident petrecut ieri, în regiunea Puglia din Italia. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, una dintre persoanele rănite se află în stare gravă la reanimare, iar trei au un diagnostic rezervat.
„Consulatul României la Catania a fost notificat cu privire la producerea unui accident în care au fost implicaţi mai mulţi cetăţeni români. În incidentul produs în cursul zilei de ieri, 11 august 2016, în apropierea localităţii San Severo, regiunea Puglia-Italia, un cetăţean român şi-a pierdut viaţa şi alţi 10 au fost răniţi”, a precizat MAE.

Ministerul precizează că reprezentanţii oficiului consular au făcut demersuri pentru identificarea victimelor şi pentru informări referitoare la starea de sănătate a persoanelor rănite. De asemenea, consulul menţine legătura telefonic cu o parte dintre rudele victimelor.

Accidentul a avut loc joi la prânz pe DN SS16, în apropierea localităţii San Severo, situată în regiunea Puglia. Un microbuz înmatriculat în Italia care transporta muncitori sezonieri români s-a lovit frontal cu un TIR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS