12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

În judeţul Constanţa, traficul rutier pe DN39 Constanța – Mangalia este intens. Se circulă mai îngreunat pe raza stațiunii Eforie Nord și la Agigea, unde capacitatea de circulație a DN39 este diminuată din cauza lucrărilor care se execută la podul de la Agigea, două dintre cele patru benzi ale podului fiind închise – detalii pe pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România).

De precizat este faptul că podul nou din zona localității constănțene Agigea (peste Canalul Dunăre – Marea Neagră) este deschis și poate fi folosit de automobiliștii care intenționează să se deplaseze către stațiunile din sudul Constanței. Precizare: şi pe această rută ocolitoare pot apărea probleme de trafic, fiind folosită de autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone (deoarece pe vechiul pod există restricţie de tonaj) şi de către cele care circulă spre şi dinspre port.

În judeţul Argeş, pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, în zona Valea Ursului, se execută lucrări de asfaltare la km 125, pe sensul de mers Râmnicu-Vâlcea – Pitești, circulația desfășurându-se îngreunat (pe celălalt sens, alternativ, dirijat). Este posibil ca, în orele următoare, când traficul va mai crește în intensitate, să se formeze coloane de autovehicule.

Pe autostrada A1 Orăștie – Sibiu circulația este oprită între nodurile rutiere Săliște și Cunța (km 270+020 – km 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1.

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) – Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei – Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS