15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Reținut pentru furtul unor oglinzi retrovizoare

Craiova: Reținut pentru furtul unor oglinzi retrovizoare

Un bucureștean de 20 de ani a fost reținut, sâmbătă, după ce a fost prins în flagrant în timp ce demonta oglinzile retrovizoare ale unui autoturism BMW parcat pe o stradă din municipiul Craiova.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.00, jandarmi doljeni l-au prins în flagrant pe Marcelino Biță, de 20 de ani, din București, care a sustras oglinzile retrovizoare de la un autoturism BMW care era parcat pe strada Mihai Viteazul. Suspectul a fost predat polițiștilor de la Secția 1, care au stabilit că acesta nu este la primul furt de componente, dar și că s-a ”specializat” în furtul de componente ale unor autoturisme scumpe. ”În urma extinderii cercetărilor, polițiștii Secției 1 Craiova, în colaborare cu colegii din cadrul Secției 2 Poliție, au stabilit faptul că tânărul este autorul a încă patru furturi de componente din exteriorul unor autoturisme. De asemenea, în incercarea de a le sustrage, tânărul a distrus alte oglinzi retrovizoare, fapte comise în perioada 01-06.08.2016”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj. Printre altele, bucureșteanul a sustras oglizile unor autoturisme BMW X5, Mercedes C Class și Mercedes E Class.

Tânărul de 20 de ani, care este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere, a fost reținut pentru 24 de ore și dus în arestul IPJ Dolj, urmând să fie prezentat în fața magistraților de la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS