Un tânăr, de 27 de ani şi un altul de 17, ambii din comuna argeşeană Vultureşti, au murit în această dimineaţă, după ce maşina în care se aflau a intrat în coiziune cu un microbuz. Accidentul a avut loc în Mioveni. Alte nouă persoane au fost rănite și duse la spital. Una dintre victimele duse la spital se află în stare grav. A fost activat codul roşu de intervenţie.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru ca victimele din microbuz să fie descarcerate.

Din primele informaţii şoferul unui autoturism care se deplasa pe DN 73, din direcţia Piteşti spre Mioveni, într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un microbuz. „În urma impactului au rezultat 11 victime, dintre care două, şoferul şi pasagerul din dreapta faţă din autoturism au murit. În stare foarte gravă se află şi cea de-a treia persoană care se afla în autoturism. Aceasta a fost stabilizată şi transportată la spital, unde a fost intubată. În microbuz se aflau nouă persoane. Şoferul nu a fost rănit, dar cele opt pasagere au suferit vătămări corporale, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Argeş, Ionuţ Luţu, conform europafm.ro.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.