Acasă Actualitate Coloană pe DN1 Nistoreşti - Comarnic

Coloană pe DN1 Nistoreşti – Comarnic

-

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, la această oră , traficul rutier este intens pe DN1 Bucureşti – Braşov. Pe DN1, pe sensul către Braşov, coloana de autovehicule care s-a format la Comarnic se întinde până la Nistorești.

Viteza de deplasare este, de asemenea, mică și pe tronsonul Sinaia – Buşteni, în ambele sensuri (pentru că mulţi conducători auto circulă încet, deplasându-se de la o staţiune la alta, fapt normal într-o zi de weekend).

Pentru evitarea aglomeraţiei, conducătorii auto care merg către Braşov să circule pe DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.

Totodată, şoferii trebuie  să mărească distanţa în mers între autovehicule, iar atunci când încheie o coloană care încetineşte sau opreşte brusc trebuie să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să oprească în timp util.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Aveţi grijă de valorile din viaţa voastră. Aveţi ocazia să conştientizaţi de ce aveţi nevoie pentru a obţine pe viitor un...

Cât ne ajută exercițiile oculare?

Tensiunea acumulată într-o zi la nivelul ochiului, fie după statul cu orele în fața calculatorului, TV, citit, scris, limitează flexibilitatea...