8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCameron îşi încheie mandatul de premier: "Nu toate deciziile luate au fost corecte"

Cameron îşi încheie mandatul de premier: „Nu toate deciziile luate au fost corecte”

Premierul David Cameron a mulţumit pentru susţinerea primită în cei şase ani de mandat, subliniind că „nu toate deciziile luate au fost corecte”, dar susţinând că economia britanică este mult mai puternică, informează BBC, citat Mediafax.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut atât de mult în aceşti ani de mandat”, a declarat David Cameron în ultimul discurs în calitatea de prim-ministru.

„Nu a fost un parcurs uşor şi, evident, nu toate deciziile luate au fost corecte; dar Marea Britanie este mult mai puternică, economia noastră este mult mai puternică”, a afirmat Cameron în faţa Biroului său, înainte de a merge la Palatul Buckingham pentru a-i prezenta demisia reginei Elizabeth a II-a.

„Ies pentru ultima dată din acest birou; singura mea dorinţă este să avem în continuare succes în această ţară măreaţă pe care o iubesc foarte mult”, a subliniat Cameron, care a demisionat după ce majoritatea britanicilor au votat în favoarea ieşirii ţării din Uniunea Europeană. „Vreau să le mulţumesc copiilor mei, pentru care Downing Street a fost o casă minunată. Vreau să îi mulţumesc soţiei mele Samantha, iubirea vieţii mele, o soţie, o mamă şi o femeie de afaceri extraordinară”, a subliniat el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS